Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Β. Μεϊμαράκης:«Ο Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να προλάβει τα "ραβασάκια" για τον ΕΝΦΙΑ!»

Σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, μίλησε σήμερα Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
«Πήρε 251 ψήφους στη Βουλή και πήγε σε εκλογές» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία έδωσε θετική ψήφο, ώστε η χώρα να μη φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Είναι δυνατόν να βρίσκεται στο παιχνίδι και να ζητάει τη βοήθεια του κοινού και να ανοίξει η κουρτίνα δύο; Εδώ κυβερνάμε τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι πραγματοποιεί εκλογές-εξπρές, χωρίς να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για διάλογο και τόνισε πως το έκανε αυτό, για να προλάβει πριν έρθουν τα "ραβασάκια" για τον ΕΝΦΙΑ και το 23% ΦΠΑ.
«Φοβάται και το διάλογο. Καλά να φοβάται να κυβερνήσουμε μαζί, αλλά και να μην συζητήσουμε;» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης και ειρωνικά ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα για το χαρακτηρισμό «ψευτράκος», που ο ίδιος του είχε αποδώσει.
Απευθυνόμενος ουσιαστικά στους αναποφάσιστους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο διαμαρτυρίας και αποχής, καθώς τον Ιανουάριο αυτή η ψήφος κόστισε 90 δισ. στη χώρα από τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Aποδέχθηκα τον Ιανουάριο την πρόσκληση να στρατευθώ, στις δύσκολες για την πατρίδα μου και τον λαό μας εποχές, με τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, παραφράζοντας τον Τζων Κέννεντυ, πιστεύω πως δεν πρέπει να περιμένω να κάνει κάτι το Κράτος για μένα, αλλά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω εγώ για την πατρίδα μου.

Παρούσα στο προσκλητήριο είμαι και τώρα που οι στιγμές είναι ακόμη πιο δύσκολες για όλους μας.

Οι ερχόμενες εκλογές αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Κι η επιλογή που θα κάνουμε, θα σφραγίσει το μέλλον μας για πολλές δεκαετίες...

Από το Blogger.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More