Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεδρίαση των προεδρείων: Ρίχνονται στη μάχη των εκλογών οι ΝΟΔΕ Λεκανοπεδίου της ΝΔ!

Το κλίμα αισιοδοξίας και συσπείρωσης που επικρατεί στη ΝΔ εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης αποτυπώθηκε και στη συνάντηση που είχαν τα προεδρεία και τα στελέχη των ΝΟΔΕ του Λεκανοπεδίου χθες, Δευτέρα το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Νικήτας Κακλαμάνης, που έχει αναλάβει το συντονισμό της κομματικής δραστηριότητας στο Λεκανοπέδιο, ανέλυσε τους πολιτικούς και οργανωτικούς στόχους για τις τρεις κρίσιμες εβδομάδες που μεσολαβούν έως τις εκλογές. 

Τόσο ο ίδιος μάλιστα όσο και τα στελέχη που συμμετείχαν εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα, όχι μόνο γιατί αυτό δείχνει η δυναμική των δημοσκοπήσεων αλλά και γιατί αυτό προκύπτει από τις καθημερινές επαφές με τους πολίτες σε όλες τις γειτονιές της πρωτεύουσας. 

Η ΝΔ διατηρεί τις δυνάμεις της και επιπλέον "υποδέχεται" παλαιούς ψηφοφόρους της οι οποίοι, θυμωμένοι, είχαν εμπιστευθεί στις προηγούμενες εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τώρα διαπιστώνουν ότι παγιδεύτηκαν σε υπερβολές και ανέφικτες υποσχέσεις.
Στο βήμα ο Νικήτας Κακλαμάνης
Κοινός τόπος όλων των παρεμβάσεων ήταν ότι η μάχη στο Λεκανοπέδιο -στην Αθήνα, τον Πειραιά, τους γύρω δήμους και την υπόλοιπη Αττική- θα είναι καθοριστική για τη νικηφόρα έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.
"Σταθερά βήματα μπροστά" ήταν το μαχητικό και αισιόδοξο
μήνυμα της συνεδρίασης
Με τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης
Βεΐκου  Παναγιώτη Ιακωβάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Aποδέχθηκα τον Ιανουάριο την πρόσκληση να στρατευθώ, στις δύσκολες για την πατρίδα μου και τον λαό μας εποχές, με τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, παραφράζοντας τον Τζων Κέννεντυ, πιστεύω πως δεν πρέπει να περιμένω να κάνει κάτι το Κράτος για μένα, αλλά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω εγώ για την πατρίδα μου.

Παρούσα στο προσκλητήριο είμαι και τώρα που οι στιγμές είναι ακόμη πιο δύσκολες για όλους μας.

Οι ερχόμενες εκλογές αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Κι η επιλογή που θα κάνουμε, θα σφραγίσει το μέλλον μας για πολλές δεκαετίες...

Από το Blogger.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More