Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η συγκέντρωση στη Ρηγίλλης επανασυσπειρώνει την κεντροδεξιά!

Παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, με τους οποίους ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε θερμό εναγκαλισμό, πραγματοποιήθηκε απόψε Τρίτη η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας έξω από το ιστορικό κτίριο, στην Ρηγίλλης 18. Η συγκέντρωση, στην οποία έδωσαν το παρών βουλευτές, πολιτευτές και πλήθος ψηφοφόρων κρατώντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες, είχε ενθουσιασμό και αισιοδοξία καθώς το μήνυμα επανασυσπείρωσης όλης της κεντροδεξιάς πιάνει τόπο.

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για κυβέρνηση τετραετίας με κορμό τη ΝΔ και μίλησε κατά της χαμένης ψήφου. Κάλεσε δε όλους τους πολίτες να ψηφίσουν τη ΝΔ, διότι όπως είπε ή ψήφος διαμαρτυρίας στις προηγούμενες εκλογές κόστισε 90 δισ. σε επτά μήνες. "Να μην πάει κανείς στην αποχή σε τιμωρητική ψήφο", είπε χαρακτηριστικά.
Δήλωσε επίσης ότι θα αναβάλλει την επίσκεψη του στην Κομισιόν για να παραστεί στο πρώτο από τα δύο debate στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και το οποίο τελικά θα πραγματοποιηθεί 8-9 Σεπτεμβρίου και όχι στις 10.

Ο κ. Μεϊμαράκης σήμερα δεν εστίασε την ομιλία του στην κριτική κατά της κυβέρνησης αλλά στο μήνυμα της ΝΔ. "Ούτε το όνομα του απερχόμενου πρωθυπουργού δε θα αναφέρω σήμερα" είπε. Απάντησε όμως στα περί νέου στην πολιτική που επικαλείται ο κ.Τσίπρας, λέγοντας "και το νέο και το παλιό είμαστε εμείς. Μπορούν να συνυπάρξουν το παλιό και το νέο. Ή ΝΔ είναι πάντα ένα αταλάντευτα προοδευτικό κόμμα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Aποδέχθηκα τον Ιανουάριο την πρόσκληση να στρατευθώ, στις δύσκολες για την πατρίδα μου και τον λαό μας εποχές, με τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, παραφράζοντας τον Τζων Κέννεντυ, πιστεύω πως δεν πρέπει να περιμένω να κάνει κάτι το Κράτος για μένα, αλλά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω εγώ για την πατρίδα μου.

Παρούσα στο προσκλητήριο είμαι και τώρα που οι στιγμές είναι ακόμη πιο δύσκολες για όλους μας.

Οι ερχόμενες εκλογές αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Κι η επιλογή που θα κάνουμε, θα σφραγίσει το μέλλον μας για πολλές δεκαετίες...

Από το Blogger.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More