Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ο Β. Μεϊμαράκης από την Χαλκίδα: «Τώρα τους μάθαμε και τώρα δεν τους εμπιστευόμαστε...»


Για ψέμματα και απόφαση απόδρασης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης κατά τη πρώτη του προεκλογική ομιλία στη Χαλκίδα η οποία μάλιστα έγινε σε ανοικτό χώρο.

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, ο κ. Τσίπρας πηγαίνει πολύ γρήγορα για να μην φανεί ο λογαριασμός που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες. «Προσπαθεί να κλέψει τις ψήφους των ευκολόπιστων, σήμερα οι Έλληνες έχουν να συγκρίνουν τα πεπραγμένα του κ. Τσίπρα με το ροζ συννεφάκι που έλεγε προεκλογικά» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Τώρα τους ξέρουμε, τώρα τους μάθαμε και τώρα δεν τους εμπιστευόμαστε» ανέφερε, επισημαίνοντας πως τώρα «βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και τώρα θα κριθεί αν η χώρα κάνει ένα νέο ξεκίνημα ή θα μείνει στο δρόμο της ανασφάλειας».

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, η χώρα θα κινηθεί σε τρεις άξονες, τη διασφάλιση πολιτικής σταθερότητας, τις συναινέσεις και τις συνεργασίες όλων των δημοκρατικών δυνάμεων που θέλουν να πάει η χώρα μπροστά, αλλά και την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο εθνικό πρόγραμμα για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή, ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την πραγματική οικονομία και να σταματήσουμε τα νέα λουκέτα και την ανεργία» επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης.
Ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση και για το μεταναστευτικό, κάνοντας λόγο για ανεπάρκεια της κυβέρνησης και λέγοντας πως «μαζί με τους ΑΝΕΛ μετέτρεψαν τη χώρα σε μαγνήτη για μετανάστες».
Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως σε φαινόμενα διαφθοράς θα είναι άτεγκτος, και ζήτησε να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, και να μην υπάρξει καμία ψήφος διαμαρτυρίας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Aποδέχθηκα τον Ιανουάριο την πρόσκληση να στρατευθώ, στις δύσκολες για την πατρίδα μου και τον λαό μας εποχές, με τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, παραφράζοντας τον Τζων Κέννεντυ, πιστεύω πως δεν πρέπει να περιμένω να κάνει κάτι το Κράτος για μένα, αλλά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω εγώ για την πατρίδα μου.

Παρούσα στο προσκλητήριο είμαι και τώρα που οι στιγμές είναι ακόμη πιο δύσκολες για όλους μας.

Οι ερχόμενες εκλογές αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Κι η επιλογή που θα κάνουμε, θα σφραγίσει το μέλλον μας για πολλές δεκαετίες...

Από το Blogger.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More