Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

«ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ!»

Στην Α' Αθηνών τον Ιανουάριο η ΝΔ κέρδισε 4 έδρες με ποσοστό 30,07%. Ο ΣΥΡΙΖΑ με 33,61% είχε πάρει 5 έδρες, ως πρώτο κόμμα. Λόγω και των εξελίξεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απολύτως ρεαλιστική η πρόβλεψη ότι θα έχει απώλειες και στην Α' Αθηνών θα βρεθεί σίγουρα δεύτερο κόμμα.

Η ΝΔ με μια μικρή ενίσχυση των δυνάμεων της, της τάξης του 2-3%, μπορεί να διεκδικήσει την 5η έδρα η οποία είναι απολύτως εξασφαλισμένη με ποσοστό 35,7%.
Ο στόχος είναι εφικτός. Γι' αυτό καμιά ψήφος δεν είναι χαμένη, καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Αυτά όσον αφορά την Α' Αθηνών, ανεξάρτητα από το γενικό αποτέλεσμα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αν η ΝΔ έρθει και πανελλαδικά πρώτο κόμμα, μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον και 6η έδρα από το «μπόνους» των 50 εδρών. Ήδη όλες οι δημοσκοπήσεις προοιωνίζονται εκλογικό ντέρμπι και οι πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης από τη ΝΔ καθημερινώς αυξάνονται.

Δίνουμε όλοι τη μάχη, λοιπόν, για να ενισχύσει η ΝΔ τις δυνάμεις της και στην Α' Αθηνών.
ΝΑΙ, μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα. Και στην Α' Αθηνών και πανελλαδικά.
ΝΑΙ, μπορούμε να αυξήσουμε τουλάχιστον σε 6 τις έδρες μας στην Α' Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Aποδέχθηκα τον Ιανουάριο την πρόσκληση να στρατευθώ, στις δύσκολες για την πατρίδα μου και τον λαό μας εποχές, με τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, παραφράζοντας τον Τζων Κέννεντυ, πιστεύω πως δεν πρέπει να περιμένω να κάνει κάτι το Κράτος για μένα, αλλά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω εγώ για την πατρίδα μου.

Παρούσα στο προσκλητήριο είμαι και τώρα που οι στιγμές είναι ακόμη πιο δύσκολες για όλους μας.

Οι ερχόμενες εκλογές αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Κι η επιλογή που θα κάνουμε, θα σφραγίσει το μέλλον μας για πολλές δεκαετίες...

Από το Blogger.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More