Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παπαβασιλείου – Μπαλλή, Ουρανία – Αλεξάνδρα (Ράνια)
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Παντρεύθηκε σε δεύτερο γάμο τον Βύρωνα Μπαλλή κι έχει δυο γιους, τον Παναγιώτη και τον Δημήτρη.

Διευθύνουσα Εταίρος στη Δικηγορική Εταιρία «Παπαβασιλείου-Μπαλλή και Συνεργάτες». (2007 - σήμερα)- Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας «EUROBANK ERGASIAS A.E». (1996-2007). Επικεφαλής Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας «Interbank Α.Ε». (1991-96) - Άσκηση ελεύθερης δικηγορίας (1988-1991) - Διευθύντρια στο τμήμα «Insurance and Claims Dept.» του Ομίλου Εταιριών Ι. Σ. Λάτση. (1985-88) - Δικηγόρος στο τμήμα «Insurance and Claims Dept.» του Ομίλου Εταιριών Ι. Σ. Λάτση. (1978-85) - Στέλεχος του γραφείου Λονδίνου του παραπάνω Ομίλου (1977-78)

• Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

• Μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο, στο Τραπεζικό, Ασφαλιστικό και Ναυτικό Δίκαιο. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας (Βαθμός πτυχίου «άριστα 10»).

• Υποψήφια Διδάκτωρ Προϊστορικής Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Aποδέχθηκα τον Ιανουάριο την πρόσκληση να στρατευθώ, στις δύσκολες για την πατρίδα μου και τον λαό μας εποχές, με τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, παραφράζοντας τον Τζων Κέννεντυ, πιστεύω πως δεν πρέπει να περιμένω να κάνει κάτι το Κράτος για μένα, αλλά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω εγώ για την πατρίδα μου.

Παρούσα στο προσκλητήριο είμαι και τώρα που οι στιγμές είναι ακόμη πιο δύσκολες για όλους μας.

Οι ερχόμενες εκλογές αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Κι η επιλογή που θα κάνουμε, θα σφραγίσει το μέλλον μας για πολλές δεκαετίες...

Από το Blogger.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More